PEMILIK KEDΑI TERSENTUH LIHΑT LELΑKI KURANG SIUMΑN SEDΑNG S0LAT. BIΑSA DATΑNG NYΑNYI2 JE

PEMILIK KEDΑI TERSENTUH LIHΑT LELΑKI KURANG SIUMΑN SEDΑNG S0LAT. BIΑSA DATΑNG NYΑNYI2 JE

Melihat individu kurang war4s berkeliaran di premis-premis perniagaan dan kaki lima seakan sudah menjadi perkara biasa. Ada sesetengah daripada mereka tidak pun mengg4ngu 0rang lain dan hanya membuat haI sendiri tanpa arah tujuan.

Memang selalu datang kedai
Hal ini samalah seperti perk0ngsian se0rang pengguna TikTok dikenali sebagai @mimieydjewels apabila menceritakan kisah se0rang individu kurang siuman yang sering datang ke kedainya.

Mula2 teman mengecat
Menurutnya, lelaki itu tidak pernah meng4nggu mereka dan hanya bernyanyi-nyanyi serta bercakap sendiri. Disebabkan itu, mereka langsung tidak kisah andai lelaki berkenaan singgah ke kedainya.

 

Namun, menerusi satu vide0 yang dimuat naik 0leh @mimieydjewels telah mendapat perhatian ramai serta membuatkan mereka berasa seb4k melihat situasi itu.

Dari vide0 tersebut dapat dilihat lelaki terbabit sedang membuat pergerakan seakan sedang s0lat walaupun pakaian yang digunakan tidak bersesuaian.

Senyap tiba2 rupanya sedang s0lat
Menerusi ruangan k0men, pengguna TikTok itu memaklumkan yang pada awaInya lelaki kurang siuman itu meneman tukang cat membuat kerja dengan bernyanyi-nyanyi, namun secara tiba-tiba senyap sahaja.

Selepas dicari, rupanya dia sedang s0lat di ruangan tersebut.

Ramai yang tersentuh juga
Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata warganet mengakui berasa seb4k apabila melihat vide0 berkenaan. Mereka juga cukup tersentuh apabila lelaki itu tetap menunaikan s0lat walaupun berada dalam keadaan kurang siuman.

KOMEN NETIZEN :

Sumber: TikTok @mimieydjewels / OMM

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*