POH0N D0A 0RANG RMAI, PNYAMPAI RADIO P0PULAR DJ LIN S4KIT. INI KEADAAN TERKINI BLIAU

POH0N D0A 0RANG RMAI, PNYAMPAI RADIO P0PULAR DJ LIN S4KIT. INI KEADAAN TERKINI BLIAU

Petaling Jaya – Penyampai radi0 p0pular, DJ Lin terpksa menyerah diri ke hspital selepas men4nggung kes4kitan di bahagian kiri perut, semalam.

DJ Lin ketika dihubungi berkata, dia kini menerima rwatan di sebuah pusat perubatan di Petaling Jaya, Selangor.

Sekadar info, Roslinda Abdul Majid atau lebih dikenali sebagai DJ Lin merupakan se0rang penyampai radi0 dan penyanyi wanita Malaysia. Beliau merupakan saIah se0rang penyampai radio Suria FM dan terkenal kerana rancangan radio Suria Cinta yang dikendalikannya.

Roslinda, lebih dikenali umum sebagai DJ Lin memulakan kerjaya awalnya di Best 104 sebelum berpindah ke Suria FM.

Pada 1 Jun 2006, beliau menyertai Suria FM yang mana beliau mengendaIikan rancangan Suria Cinta pada setiap Jumaat hingga Ahad dari jam 8 malam hingga 1 pagi.

Suria Cinta membincangkan t0pik perhubungan dan percintaan. Beliau juga memegang jwatan sebagai Pengurus Pr0gram di Suria serta memegang jwatan baharu di dalam pengurusan Star Radio Group.

Pada N0vember 2011, DJ Lin memulakan kerjaya muziknya dengan meIancarkan s.ingle solo pertamanya, Ranting Kenangan yang dicipta oleh Eddie Hamid dan ditulis oleh Ku Seman Ku Hussein.

D0akan Saya

Saya rasa s4kit pada sebelah kiri perut. Badan terasa sangat lemah sampai beberapa kali nak geIap mata.

“Selepas selesai gr0undevent Suria FM semalam, saya terus bergegas ke hspital untuk pemeriksaan Ianjut. Saya juga bakal menjaIani beberapa ujian termasuk ulstras0und dan imbasan t0mografi berk0mputer untuk kenal pasti masaIah ini,” katanya.

Menurut DJ Lin, dia kemungkinan akan dithan di wad sehingga Ahad ini.

D0ktor bimbang saya mengaIami Iuka dalam perut, tapi saya harap msalah kesihatan saya ini tidakIah serius.

Apapun saya berterima kasih atas kasih sayang semua yang mengambil berat. Saya sangat menghargainya. Begitu juga jururawat di sini yang menjaga saya serta mengakui pendengar dan peminat DJ Lin.

“D0akan saya lekas sembuh dan dipermudahkan segala urusan dan hanya Allah dapat baIas jasa baik semua,” katanya.

Kredit : HM/IG / onlinemalaya

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*