“Kalau Pelak0n Lelaki ‘dukvng’ , Saya Tk Boleh Elak” Sharifah Rose red0

“Kalau Pelak0n Lelaki ‘dukvng’ , Saya Tk Boleh Elak” Sharifah Rose red0

Menurutnya, dia sudah memberitahu terlebih dahulu kepada pengarah dan produser untuk mengelakkan diri daripada melakonkan babak mesra atau negatif. “Pada awal pengambaran saya beritahu pihak produser dan pengarah jika ada babak yang mesra atau sensitif selagi boleh elak akan dielakkan.

“Tapi kalau babak itu memang perlu bersentuhan, contohnya saya pengsan dan dia (pelakon lelaki) perlu angkat atau tolong saya, itu mungkin benda yang tidak boleh dielak.

“Saya pelakon, itu tanggungjawab sebagai seorang pelakon. Bukan nak kata saya tak kisah sangat, tapi saya masih tahu batas,” kata Rose.xTambahnya, walaupun masih dalam proses memperbaiki diri menjadi pelakon yang lebih baik namun dia tetap dengan pendirian berkenaan isu bersentuhan.“Saya akui babak yang bersentuhan itu adalah agak sensitif bagi sesetengah netizen, saya tidak akan menegakkan benang yang basah, yang salah tetap.

Sebelum ini, tular di laman Instagram mengenai sebuah hantaran video yang dimuat naik oleh selebriti media sosial, Sharifah Rose memaparkan rakaman belakang tabir bersama pelakon, Nabil Aqil. Menerusi video tersebut, Rose dan Nabil dilihat melakonkan babak pernikahan di dalam drama Ku Punya Hati dimana mereka bersentuhan untuk menyarung cincin.

Susulan itu, pelakon berusia 24 tahun tahun itu mengakui masih tahu batas dalam lakonan dan bersetuju babak yang memerlukan bersentuhan merupakan isu sensitif terutama untuk pelakon wanita bertudung.

Tapi kalau macam babak saya pengsan dan pelakon lelaki perlu angkat atau tolong saya, itu saya tak dapat elak. Namun, Rose menganggap perkara itu adalah tanggungjawabnya sebagai seorang pelakon untuk melaksanakan tugasan yang diberi. Itu adalah tanggungjawab seorang pelakon. Bukan nak cakap saya tak kisah, tapi saya masih tahu batas.

Dalam pada itu, Rose atau nama sebenarnya Sharifah Rose Sabrina Syed Mohd Mazfira berkata dia masih dalam proses memperbaiki diri menjadi pelakon yang lebih baik. Saya tidak akan menegakkan benang yang basah, yang salah tetap salah. Sumber beautifulnara. Pelakon jelita, Sharifah Rose bersetuju mengenai babak yang memerlukan untuk bersentuhan adalah isu yang sensitif dan menjadi salah satu kesalahan terutama untuk wanita yang bertudung.

Memetik laporan Gempak, Rose hanya melakonkan babak mesra bersama lelaki atas sebab tanggungjawab untuk melaksanakan tugasan yang diberi. Menurutnya, dia sudah memberitahu terlebih dahulu kepada pengarah dan produser untuk mengelakkan diri daripada melakonkan babak mesra atau negatif.

“Pada awal pengambaran saya beritahu pihak produser dan pengarah jika ada babak yang mesra atau sensitif selagi boleh elak akan dielakkan. “Tapi kalau babak itu memang perlu bersentuhan, contohnya saya pengsan dan dia (pelakon lelaki) perlu angkat atau tolong saya, itu mungkin benda yang tidak boleh dielak.

“Saya pelakon, itu tanggungjawab sebagai seorang pelakon. Bukan nak kata saya tak kisah sangat, tapi saya masih tahu batas,” kata Rose. Tambahnya, walaupun masih dalam proses memperbaiki diri menjadi pelakon yang lebih baik namun dia tetap dengan pendirian berkenaan isu bersentuhan.

“Saya akui babak yang bersentuhan itu adalah agak sensitif bagi sesetengah netizen, saya tidak akan menegakkan benang yang basah, yang salah tetap salah. “Daripada itu saya belajar sesuatu juga untuk menjadi pelakon lebih baik,” kata Rose lagi. Terdahulu, satu babak bersentuhan tangan lakonan Rose bersama pelakon lelaki telah menjadi bualan hangat dan kritikan netizen. sumber xtra.

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*