Keluar makan bersama, Shuib akui Watie ada ciri-ciri sesuai – “Anak2 selesa”

Keluar makan bersama, Shuib akui Watie ada ciri-ciri sesuai – “Anak2 selesa”

Pelawak dan penyampai radio, Shuib mendedahkan kini dalam proses mengenali hati budi seorang wanita bernama Watie Hanifiah yang pernah digosipkan sebelum ini.

Memetik laporan Astro Gempak, pelawak berusia 38 tahun itu juga mengakui dia keluar makan malam bersama Watie di sebuah restoran mewah berikutan tular foto menampakkan pantulan imej seorang wanita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

“Ya, saya keluar dinner dengan wanita bernama Watie. Ketika itu, kami dinner bersama anak-anak saya, Matin dan juga Talita.
“Sebelum ini, memang saya ada nafikan hubungan bersama Watie sebab malas nak besar-besarkan cerita. Tapi dah ternampak pula reflection di cermin, jadi tak perlulah kot sorok-sorok.
“Kami belum ada apa-apa perancangan. Baru peringkat awal, baru kawan-kawan. Nak tengok juga anak-anak macam mana, family macam mana,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Watie Hanifiah (@iamwatie)

Ditanya sekiranya Watie memiliki ciri-ciri yang diinginkan dan sesuai untuk anak-anak, penyampai radio Suria FM itu hanya memohon orang ramai mendoakan yang terbaik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

“Insya-Allah saya nampak dia ada ciri-ciri itu. Nampaknya anak-anak selesa dan paling penting, mak saya selesa dengan dia. Untuk hal akan datang, saya cuma mohon doakan baik-baik.
“Tak kisah dengan siapa pun saya berkawan, saya mohon doakan terbaik untuk saya dan keluarga,” ujar bapa tunggal kepada empat cahaya mata itu.
Sebelum ini, Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhammad sering ‘dikenenkan’ dengan beberapa artis wanita antaranya Siti Nordiana, Wan Sharmila dan Zara Zya.

Terdahulu, dia kehilangan isterinya Allahyarham Siti Sarah Raissuddin akibat wabak Covid-19 pada 9 Ogos tahun lalu.

SumberAstro Gempak (Izwan Isa) , Instagram Shuib & Watie
Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*