“Ada Orang cakap saya Kenal Watie masa Siti Sarah masih Ada..Sebenarnya saya.. ” – Tak sangka Shuib dedah bila dia kenal Watie…

“Ada Orang cakap saya Kenal Watie masa Siti Sarah masih Ada..Sebenarnya saya.. ” – Tak sangka Shuib dedah bila dia kenal Watie…

Sebelum ini, pelawak dan penyampai radio popular, Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad mengakui dia sedang mengenali hati seorang wanita yang dikenali sebagai Watie Hanifiah. Namun begitu, disebalik pengakuan yang dilakukan oleh penyampai radio yang berusia 38 tahun itu, nampaknya ada segelintir individu yang tidak berpuas hati dengan pilihan hati Shuib. Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh seorang pengguna @memes.puaka di laman TkToknya.

Shuib mendedahkan dia tidak perasan terdapat pantulan seorang wanita ketika makan malam di sebuah restoran terkemuka, sebelum ini. Bukan itu sahaja, Shuib turut menegaskan pada ketika itu dia makan malam bersama dua orang anak yang lain dan bukan berduaan bersama Watie. Cepatnya cari pengganti. Bagaimanapun, ada segelintir individu yang mendakwa Shuib cepat ‘move on’ dengan mudah menggantikan tempat arwh isterinya, Allahyarham Siti Sarah Raissuddin yang menlnggal dunia akibat wab.ak pada 9 Ogos tahun lalu.

Semoga dipermudahkan urusan Shuib. Namun begitu, disebalik tudvhan yang dilemparkan, ramai yang mendoakan agar urusan Shuib dipermudahkan dan menyokong dengan apa jua keputusan yang dilakukannya. Kita sebagai netizen, lebih baik mendoakan kebahagiaan dan menghormati keputusan yang teah dilakukan oleh seseorang. Siapa kita nak mengaturkan jalan hidup orang lain kerana takdir setiap manusia telah ditentukan oleh Allah. Sumber ohmy media.

“Ya, saya keluar dinner dengan wanita bernama Watie. Ketika itu, kami dinner bersama anak-anak saya, Matin dan juga Talita. “Sebelum ini, memang saya ada nafikan hubungan bersama Watie sebab malas nak besar-besarkan cerita. Tapi dah ternampak pula reflection di cermin, jadi tak perlulah kot sorok-sorok. “Kami belum ada apa-apa perancangan. Baru peringkat awal, baru kawan-kawan. Nak tengok juga anak-anak macam mana, family macam mana,” katanya.

Ditanya sama ada Watie mempu yai ciri-ciri wanita yang sesuai untuk dirinya dan anak-anak, Shuib memohon untuk mendoakan yang baik-baik. “Insya-Allah saya nampak dia ada ciri-ciri itu. Nampaknya anak-anak selesa dan paling penting, mak saya selesa dengan dia. Untuk hal akan datang, saya cuma mohon doakan baik-baik. Tak kisah dengan siapa pun saya berkawan, saya mohon doakan terbaik untuk saya dan keluarga,” katanya

LIHAT VIDEO DISINI

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*