D0ktor Ini GeIarkan Aliff Aziz Sebagai Lelaki TakBerguna, Rupa-rupanya Ini Sebabnya

D0ktor Ini GeIarkan Aliff Aziz Sebagai Lelaki TakBerguna, Rupa-rupanya Ini Sebabnya

Penyanyi terkenal, Aliff Aziz mencu.ri perha.tian selepas sebuah vide0 yang dikongsikan oleh isterinya, pelakon Bella Astilah tu.lar di media s0sial TikT0k.

Menerusi vide0 tersebut, Aliff melu.ahkan perasaan tidak pu.as hati apabila seorang d0ktor menggelarnya lelaki ti.dak berguna hanya kerana mempunyai masa.lah di hi.dung.

“Dengar lah kamu si Aliff membe.bal lepas balik kli.nik sebab d0ktor tu cakap dia tak berguna. Dia ma.rah sebab Aliff jarang. buat che.ck up E.ar, N0se dan Thr0at (E.N.T.) sebab terlalu kesi.bukan. Nah kau kena ma.rah dengan si Aliff,” tulis Bella di kapsyen.

Vide0 berdurasi 1 minit itu memaparkan Aliff sedang mengadu kepada isteri tercintanya mengenai perkara sebenar d0ktor tersebut lakukan sehingga menggelarnya ‘lelaki tidak ber.guna’.

“D0ktor cakap dekat saya lebih 10 kali perfume yang saya pakai b.au sangat te.ruk. Padahal ada satu hari tu saya tak pakai minyak wangi tau, takkan daripada semalam pagi punya dia masih boleh b.au.

“Saya rasa sebab hi.dung saya la dia kata bila sc0pe dalam tengok se.nget dan sem.pit, jadi dia tanya saya tak berna.fas pakai hi.dung tapi mu.lut? Saya cakap betul, dari la.hir memang berna.fas pakai mulut.

“Lepas tu dia cakap yang hi.dung saya tinggi, mancung, hands0me tapi tak berguna. Saya terke.jut tau bila dia cakap macam tu… Apa yang tak berguna.. Saya ke hidung saya yang tak berguna? Dah la ba.yar ma.hal,” luah Aliff dalam nada be.rang.

ni Reak.si Ntizen Selepas T0nton Vide0 Aliff Aziz.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata neti.zen terhibur mendengar luahan hati Aliff yang tampak sangat ma.rah namun masih boleh mengawal nada dalam keadaan lembut.

Kredit : TV3/TT

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*