“Makin HiIang Rasa MaIu” – Kongsi Vide0 Keputusan PartiPRU15, Aksl DS Vida Menari2 Buatkan Orang Ramai Perasan Sesuatu

“Makin HiIang Rasa MaIu” – Kongsi Vide0 Keputusan PartiPRU15, Aksl DS Vida Menari2 Buatkan Orang Ramai Perasan Sesuatu

TINDAKAN usahawan sens.asi Datuk Seri Vida menyatakan sokongan terhadap kepimpinan parti Barisan Nasional sempena Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15) dilihat tidak kena sehingga menimbulkan ke.caman dalam kalangan netizen.

Rata-rata menyatakan rasa kurang senang dengan ak.si keterl.aluan Vida atau Hasmiza Othman, 50, yang dikatakan sengaja menunjukkan wa.jah perdana menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yakkob yang tertera pada bahagian d.ada b.aju dipakainya.

“Kenapa ov.er sangat? Nampak murah kempen begini. Bangunlah, sekarang dah nak masuk tahun 2023.

“Makin ditunjuk d.ada. Ma.lunya saya sebagai orang perempuan Islam tengok. Datuk (Vida) ini bab agama saya rasa lagi bagus daripada saya, pergi umrah banyak kali tapi makin ter.uk hi.lang rasa ma.lu. Orang lelaki tiada pula tunjuka bahagian su.lit dekat pub.lic.

“Terper.anjat saya. Buat idea Datuk, jaga adab sebagai wanita. Boleh sahaja nak berkempen tapi agak-agak la,” komen netizen.

Terdahulu Vida memuat naik vide0 dia berm.ain pilihan pemimpin di aplikasi TikT0k dan keputusan yang diperoleh menunjukkan gam.bar Ismail Sabri.

Bukan hanya mena.ri-mena.ri menunjukkan dada, Vida juga menje.rit terke.jut apabila melihat keputusan tersebut.

Menerusi ruangan kaps.yen Vida menulis tetap menyokong Ismail Sabri sebagai calon perdana menteri bagi kerajaan yang bakal dibentuk selepas PRU15.

Sementara itu ada juga dalam kalangan netizen menyatakan sok0ngan sama seperti Vida memilih Ismail Sabri kembali memimpin negara.

Sumber : Ms

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*