“Tinggalkan Mama..”- Akhirnya Ini ‘Respon’ Anak Syamsul Yusof Bila Tahu Kewujudan Ibu Tiri

“Tinggalkan Mama..”- Akhirnya Ini ‘Respon’ Anak Syamsul Yusof Bila Tahu Kewujudan Ibu Tiri

PELAKON Puteri Sarah Liyana memohon agar suaminya, Syamsul Yusof tidak meletakkan kesalahan pada dirinya berhubung kemelut rumah tangga mereka yang sudah berlarutan sekian lama akibat kehadiran orang ketiga.

Puteri Sarah atau Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, 38, secara sinikal turut meminta Syamsul untuk tidak berlagak suci demi menutup semua kesalahan yang dibuat sebelum ini.

“Syamsul, jangan letakkan kebodohan awak di pihak saya. Berhenti guna nama Allah untuk melihatkan seperti awak terlalu baik di mata manusia,” katanya.

Puteri Sarah Liyana berkongsi perkara itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik di Instagram miliknya pada Jumaat.

Dalam pada itu, Puteri Sarah mendakwa Syamsul sering sibuk bekerja dan jarang berada di rumah yang menjadi antara penyebab masalah mereka.

Pelakon itu turut memberi gambaran dua anak mereka iaitu Syaikhul Islam dan Summayah juga memahami situasi tersebut dan sering bertanya mengapa bapa mereka sering tiada di rumah.

“Kalau Syaikhul dan Sumayyah boleh beri kenyataan di mahkamah, mereka akan berkata: Ayah yang banyak kali keluar rumah tinggalkan mama, abang dan adik. Bukan kami. Mana ayah, selalu tiada di rumah,” ujarnya.

Terdahulu, pengarah Syamsul Yusof mendedahkan dia sudah bernikah dengan Ira Kazar dengan berwakil walikan bapa Ira sendiri iaitu pelakon veteran Kazar Saisi.

Dalam kenyataan video yang telah dibuat, Syamsul turut meminta isterinya itu pulang ke rumah untuk menyelesaikan segala kemelut di antara mereka.

Puteri Sarah menerusi respons segera terhadap berita tersebut mengucapkan tahniah kepada Syamsul dan Ira namun mempersoalkan tindakan suaminya yang memberi kenyataan seolah-olah meletakkan kesalahan kepadanya.

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*