“Saya Tak Suka Jadi Perampas” – Zarina Zainuddin Jumpa Isteri Pertama Minta Izin Bermadu

“Saya Tak Suka Jadi Perampas” – Zarina Zainuddin Jumpa Isteri Pertama Minta Izin Bermadu

Menerusi program MUM, ‘Korban kasih Zarina Zainuddin’ bersama Sinar Harian, pelakon Zarina Zainuddin mendedahkan dia sendiri mahu berjumpa dengan isteri pertama suaminya, Datuk Seri Dr. Abu Raihan Wan Jaafar meminta izin untuk menjadi madu.

Kongsi Zarina Zainuddin, ketika suaminya menyatakan hasrat untuk menikahinya, dia menjawab mahu bercakap sendiri dengan bakal madu kerana tak mahu dianggap perampas suami orang.

Minta izin jumpa isteri pertama

LIHAT VIDEO DISINI

Zarina menganggap suami serius mahu menikahinya kerana secara ‘gentleman’ terus membawanya jumpa isteri pertama keesokan harinya.

Biar saya sendiri yang minta izin dengan isteri abang. Jika diizinkan saya kahwin, kalau tak diizinkan saya takkan kahwin dengan suami orang.

Katanya ketika berjumpa isteri pertama, isteri pertama bertanya adakah dia mahu berkahwin dengan suaminya kerana kekayaan. Zarina menjawab dia ada berjumpa dengan lelaki yang lebih kaya daripada suaminya, tapi dia tak pernah jumpa lelaki yang berhati besar nak angkat dirinya sebagai isteri.

“Insan amat saya sanjungi”

Namun selepas berkahwin pelakon ini mengaku banyak makan hati kerana ketika itu suami tak begitu mengendahkan dirinya. Suami sibuk mengambil semula hati isteri pertama kemungkinan kerana berasa bersalah.

Suami tak balik rumah saya, dia suka hati balik tak balik. Dia lebih kepada sana. Makan hati berulam jantung tau.

Jelasnya, sepanjang perkahwinan dia banyakkan bersabar dan cuba menjadi yang terbaik untuk rumahtangganya

Kini usia perkahwinan Zarina dan suami sudah memasuki tempoh 29 tahun.

Kredit: TikTok | Sinar Harian

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*