“Saya dah ramai jumpa orang macamni..” BEKAS P3GU4M JELASKAN T4KTIK SEBENAR PUTERI SARAH Selepas Bercerai..

“Saya dah ramai jumpa orang macamni..” BEKAS P3GU4M JELASKAN T4KTIK SEBENAR PUTERI SARAH Selepas Bercerai..

Cukup 9 Tahun saya jadi isteri Syamsul..”slps Fail Cerai.. Puteri Sarah akan tinggalkan Malaysia…Tak sangka Ini kata2 Puteri buat Syamsul dan Isteri barunya..

Hari ini pelakon, Puteri Sarah telah mengotakan janjinya kepada rakyat Malaysia untuk menfailkan tuntuan pencer4iannya di M4hkamah Syariah Kuala Lumpur.

Keputusan nekad yang dibuat oleh isteri, penerbit dan pengarah, Syamsul Yusof ini susulan dari kem3lut rumahtangga selama ini. Dan terbaru pengakuan suaminya yang telah bernikah dengan Ira Kazar pada awal bulan ini.

Puteri Sarah hadir ditemani dua adiknya, Puteri Sofia Nadira dan Megat Imran Ikram serta peguam syarie, Datuk Akberdin Abdul Kader. Puteri Sarah berkata, dia sangat lega selepas akhirnya berjaya menfailkan tuntutan pencer4ian di Mahkamah hari ini.

Tambah Puteri Sarah lagi, dia akan men1nggalkan Malaysia untuk ke tanah suci Mekah bagi menunaikan umrah pada minggu hadapan. Puteri Sarah berkata selepas pulang, dia mengharapkan kehidupan yang baharu bersama anak-anak.

“Saya tidak kisah jika k3s ini berlarutan. Namun, apa yang penting, saya lega kerana sudah memf3ilkan tuntvtan percer4ian. Apa yang penting, kita mulakan langkah pertama ini (memfailkan percer4ian).

Saya mahu mengerjakan Umrah pada 26 Januari ini, jadi saya tidak mahu ada masal4h yang tidak selesai.Segala-galanya sudah terjawab. Saya mahu pulang dari Umrah dan memulakan kehidupan baharu bersama anak-anak,” kata Puteri Sarah kepada BH Online

Dalam laporan yang sama, Puteri Sarah menyangkal tudvhan dirinya anti pol1gami hanya kerana tidak sanggup berm4du.

“Ramai tvduh saya ant1 p0ligami. Mereka kata saya tak nak ikut suruhan Allah, tetapi itu semua tak betul.

Sekadar info, Puteri Sarah dan Syamsul mendirikan rumah tangga pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata, Syaikul Islam, 5, dan Summayah, 3.
BEKAS P3GU4M JELASKAN T4KTIK SEBENAR PUTERI SARAH

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*