Puteri Sarah Jawab Persoalan Kenapa Keluarga Sendiri Tak Lantang Bersuara

Puteri Sarah Jawab Persoalan Kenapa Keluarga Sendiri Tak Lantang Bersuara

Disebalik isu yang menimpa Puteri Sarah dan Syamsul Yusof, pasti ramai yang tertanya-tanya di mana ahli keluarga Puteri Sarah kerana dilihat seperti tidak mengeluarkan sebarang kenyataan.

Puteri Sarah kemudian menjelaskan keluarga dan ibu bapanya tidak mengeluarkan sebarang kenyataan mengenai masalah yang dihadapi kerana faktor kerjaya.

Keluarga Puteri Sarah bekerja dalam bidang profesional..
Ini kerana, kebanyakan ahli keluarganya bekerja dalam bidang profesional di mana mereka lebih banyak memerhati dari berbunyi tetapi tetap memberikan sokongan.

Sebenarnya mereka ada tetapi disebabkan kerjaya, mereka tidak boleh ke depan

Ini adik perempuan kedua saya, Puteri Sofia ialah seorang doktor. Tak akanlah seorang doktor yang lantang bersuara. Megat Imran pula seorang konsultan pengurusan material. Profesion mereka tidak membolehkan untuk lantang bersuara seperti pihak belah sana.

Kredit: Kosmo!

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*