Ibu Mrtua PuteriSarah Tnggalkan Satu K0men Dekat Plakon Hafldz R0shdi Buat Rmai Trkejut

Ibu Mrtua PuteriSarah Tnggalkan Satu K0men Dekat Plakon Hafldz R0shdi Buat Rmai Trkejut

Kuala Lumpur – Ketika namanya te.ruk dikritik ekoran d.akwaan men.umbuk wajah isterinya, pelakon Hafidz Roshdi dilihat masih kelihatan tenang dengan memuat naik sebuah video bersama dua orang anaknya iaitu Humairah dan Umar di Instagram.

“Katalah apa pun,”. Demikian tulis pelakon, Hafidz Roshdi di Instagramnya, memaparkan hubungan dan kasih sayangnya kepada dua anaknya, Humairah dan Umar.

Dalam hantaran video itu, Hafidz turut menegaskan bahawa orang luar tidak tahu, bagaimana dia menyayangi anak-anaknya.

Orang bukan tahu bagaimana abah sayang anak-anak. Tanggungjawab dekat anak-anak tetap nombor syahtttuu satu,” tulisnya.

Namun begitu, selepas diteliti tanda pagar yang disertakan, hantaran itu rupanya adalah iklan untuk Hafidz mempro.mosikan produk makanan untuk kanak-kanak.

Hafidz bagaimanapun mengehadkan ruangan komen supaya tidak dihujani komen daripada orang awam.

Ibu Mertua Puteri Sarah Masuk Komen


Beberapa jam sebelum itu, isteri Hafidz, Nurul Shuhada Mat Shukri memuat naik hantaran di Instagram Story, memaparkan dirinya sedang dirawat di h.ospital dengan kece.deraan di muka.

Selepas itu, Shuhada juga memuat naik hantaran dengan gambar tangan berd.arah berserta tulisan semoga Allah ampunkan kau berdua di pla.tform sama.

Ahli keluarga yang enggan dikenali turut mengesahkan Shuhada menjadi ma.ngsa keg.anasan Hafidz yang dida.kwa menu.mbuknya sebanyak tiga kali dalam kejadian yang berlaku pada awal pagi Khamis.

Kredit : HM/IG

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*