Rmai Netlzen Trkejut Lihat Keadaan Trkini Plakon SherryIbrahim Buat Rmai D0akan Bliau

Rmai Netlzen Trkejut Lihat Keadaan Trkini Plakon SherryIbrahim Buat Rmai D0akan Bliau

Kuala Lumpur – Pelakon Sherry Ibrahim tampil menjelaskan mengenai dmakwaan dia mengalami m.asalah kesihatan susulan perubahan fizikalnya.

Memetik laporan, Sherry berkata dia mengalami penurunan berat badan yang mendadak kerana tuntutan kerja sekali gus menafikan dakwaan dirinya s.akit.

Saya bersenam tiga kali seminggu dan menjaga pemakanan dalam masa yang sama. Memandangkan saya suka makan benda manis, jadi saya mengawal pengambilan k.arbohidrat.

Berat b.adan saya turun secara mendadak sekitar tahun lalu kerana tuntutan kerja. Sudahlah sibuk dengan pelbagai benda, selera makan pun tiada.

“Alhamdulillah, selera makan saya sudah kembali namun harus dikawal. Tidak dinafikan ramai yang ingat saya s.akit, namun saya bertenaga untuk beriadah,” ujarnya.

Menginjak ke usia 40 tahun, Sherry memaklumkan dia akan berkongsi berita gembira sekiranya jodohnya tiba kelak. Malah kini lebih selesa dengan kehidupan solonya.

Kalau sudah ada keputusan mengenai ke arah itu perkahwinan pasti saya akan berkongsi kepada umum. Saya kurang selesa untuk menjawab mengenai perihal peribadi.

Menginjak ke usia 40 tahun, Sherry turut tumpang gembira dengan rezeki jodoh dan z.uriat mereka yang berada di sekelilingnya.

“Pada ketika ini memang saya gembira dengan diri saya sendiri. Bukan tidak mahu berkahwin, mungkin jodoh itu belum sampai lagi,” katanya.

Kredit : HM/IG

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*