Phon D0a Orang Rmai. Ini Keadaan Trkini Plakon KamalAdli, Tnggalkan Satu Psanan Buat Netlzen

Phon D0a Orang Rmai. Ini Keadaan Trkini Plakon KamalAdli, Tnggalkan Satu Psanan Buat Netlzen

Kuala Lumpur – Pelakon Kamal Adli memberitahu keadaannya semakin stabil selepas in.siden dia dis.erang lelaki tidak dikenali menggunakan c.ota sehingga mengalami kec.ederaan di bahagian kepala, wajah dan badan.

Kamal, 37, berkata, buat masa ini dia masih mengambil beberapa jenis ubat-ubatan tahan s.akit dan dijaga baik oleh isterinya, Uqasha Senrose.

“Salam Alhamdulillah amin, Kamal semakin stabil tapi masih mengambil ubat-ubatan untuk tahan s.akit, n.anah serta le.bam-le.bam di badan dan di jaga isteri saya,” katanya.

Keadaan Terkini Kamal

Kamal memaklumkan keadaan terkininya itu menerusi hantaran di Instagram miliknya selain memuat naik gambarnya yang menunjukkan bahagian kepalanya berbalut selain terhadap kesan c.alar pada bahagian kiri wajahnya.

Dalam pada itu, Kamal turut meminta doa untuk Uqasha yang masih dalam keadaan tr.auma ak.ibat in.siden pada malam Ahad lalu.

Malah Kamal turut berharap semua pihak menjaga keselamatan diri masing-masing dan tidak berti.kam lidah berhubung kejad.ian itu.

Terima kasih atas doa kalian terutamanya artis-artis di booth dan juga orang-orang Malaysia dan Singapura yang tolong Kamal.

Cuma Kamal berharap semua orang tolong jaga keselamatan kerana kita tidak tahu siapa suka atau be.nci kita.

“Doakan untuk isteri saya yang masih tr.auma fasal i.su ini. Saya sayang isteri saya. Yang ketuk saya seorang sahaja bukan satu Singapura, jangan g.aduh-g.aduh,” katanya.

Pada malam Ahad lalu, seorang lelaki berusia 33 tahun menyerang Kamal menggunakan c.ota selepas menyertai acara Hari Raya Mega Sale 2023 yang berlangsung di Dewan 5A, Singapore Expo.

A.kibat s.erangan itu, Kamal mengalami l.uka sedalam tiga sentimeter dan menerima empat jahitan pada bahagian k.ulit kepala di Ho.spital Besar Changi Singapura.

Menerusi satu perkongsian, Uqasha memaklumkan ketika ini dia terpaksa merah.siakan keberadaannya atas tujuan keselamatan.

Sementara itu, pada Selasa, M.ahkamah Singapura memerintahkan s.uspek yang dikenali sebagai Muhammad Nabil Rashid direman selama dua minggu bagi menjalani ujian p.sikiatri.

Tertuduh akan direman di Institut Kesihatan M.ental untuk pemerhatian p.sikiatri.

Jika disabitkan kesa.lahan, tertuduh boleh dijatuhkan hukuman mengikut S.eksyen 324 K.anun Kese.ksaan yang membawa h.ukuman pe.njara sehingga tujuh tahun, denda, ro.tan atau kedua-duanya sekali.

Kredit : Mstar/IG

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*