Ini Orngnya. Prsiden Sniman ZedZaidi Ddah Indvidu Yang Buat KmalAdli Masa Di Eksp0

Ini Orngnya. Prsiden Sniman ZedZaidi Ddah Indvidu Yang Buat KmalAdli Masa Di Eksp0

Kuala Lumpur – Pelakon Uqasha Senrose mengambil pengajaran susulan in.siden yang terjadi kepada suaminya, Kamal Adli baru-baru ini.

Jelas Uqasha, nasib m.alang boleh terjadi kepada sesiapa sahaja, namun dia mengingatkan dirinya dan orang ramai agar sentiasa berhati-hati.

K.es ini tiada kena mengena dengan rakyat Singapura, jangan salahkan seorang manusia tapi satu negara kena, jangan begitu. M.alang itu tidak berbau, ia boleh jadi dekat mana-mana.

Apa yang terjadi pada saya dan Kamal merupakan satu pengajaran untuk semua untuk lebih berhati-hati. Kita tak tahu siapa suka dan b.enci kita,” katanya menerusi satu sesi siaran langsung di Instagram pada Isnin.

Zed Zaidi Kongsi Orang Yang Buat Kamal

I.nsiden yang berlaku pada pelakon, Kamal Adli yang telah dis.erang seorang individu lelaki tidak dikenali mendapat reaksi dari pelbagai pihak termasuklah Presiden Persatuan Seniman Malaysia SENIMAN Zed Zaidi yang turut bersuara.

Menurut Zed Zaidi, in.siden berkenaan tidak seharusnya berlaku di dalam negara yang paling selamat di dunia.

M.ahkamah Singapura menetapkan lelaki yang did.akwa meny.erang artis Malaysia Kamal Adli akan dir.eman dua minggu bagi menjalani ujian psi.kiatri.

“Tertu.duh akan dir eman di Institut Kesihatan M.ental selama dua minggu bagi menjalani penilaian ps.ikiatri,” kata Hakim Daerah Terence Tay yang bersetuju dengan permohonan penda.kwa raya menahan tert.uduh bagi melakukan pemeriksaan kesihatan.

Mengenai Kamal Adli kena p.ukul di luar negara dalam satu program ekspo, aku punya pandangan benda tu tak sepatutnya berlaku. Sepatutnya pihak penganjur kena tingkatkan lagi keselamatan supaya perkara ini tak berulang lagi.

Dalam hantaran yang berbeza, presiden SENIMAN ini turut memuatnaik video yang memaparkan wajah seorang individu yang did.akwa peny.erang Kamal Adli di sebuah ekspo yang berlangsung di Singapura, baru-baru ini.

Kredit : BDY/IG

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, LIKE Dan SHARE YA Semoga Bermanfaaat Terima kasih!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*