Akhlrnya Trjawab IsuKna BuangDari Film. Ini Reaksi Symsul Dekat AaronAzlz Buat Rmai Tak Sngka

Akhlrnya Trjawab IsuKna BuangDari Film. Ini Reaksi Symsul Dekat AaronAzlz Buat Rmai Tak Sngka

Petaling Jaya – “Saya sedia berdamai dengan Syamsul Yusof dengan syarat dia datang berjumpa saya dan minta maaf atas apa yang berlaku,” kata pelakon Datuk Aaron Aziz, 47 sebelum ini.

Menurut Aaron atau nama sebenar, Aaron Mustapha Aziz, sebaik saja namanya disingkirkan dari filem Original G.angster, Syamsul tidak ada berhubung dengannya sampai sekarang.

Saya tidak mahu menceritakan m.asalah apa yang berlaku antara kami kerana tidak mahu membuka a.ib.

“Malah, saya mahu berjumpa dengannya untuk menyelesaikan m.asalah yang berlaku tapi dia menolak,” katanya.

Ini Reaksi Dari Syamsul Yusof

Pengarah The Original G.angster Syamsul Yusof enggan memanjangkan i.su pengguguran pelakon Datuk Aaron Aziz dari filem berkenaan walaupun boleh membuka mulut mengenainya.

Syamsul atau Mohd Syamsul Mohd Yusof, 39, berkata, dia enggan memulakan perg.aduhan dengan sesiapa sekiranya mende.dahkan punca sebenar pelakon asal Singapura itu disingkirkan daripada barisan pelakon filem berkenaan.

Macam-macam saya boleh cakap fasal perkara itu. Saya pun pernah melalui fasa yang lantang bercakap di media sosial. Boleh sahaja saya nak jawab tapi nanti berbalik kepada saya semula.

“Saya tak mahu g.aduh”, katanya.

Dalam pada itu, Syamsul turut mempersoalkan t.indakan Aaron mengeluarkan kenyataan mengenai perkara tersebut kepada media sehingga menimbulkan pelbagai salah faham

Ditanya adalah dia bersedia bersemuka dengan Aaron untuk menyelesaikan k.onflik yang berlaku, Syamsul berkata dia lebih senang untuk tidak bercakap mengenai hal tersebut.

Saya malaslah. Pihak saya tahu hal sebenar. Tiba-tiba sahaja dia keluarkan kenyataan begitu. Apa sebenarnya yang dia mahukan?.

“Saya senyap di media sosial namun kehidupan harian berjalan seperti biasa. Barulah sekarang saya tahu siapa sahabat sebenar,” ujarnya.

Aaron sebelum ini dalam temu bual bersama memberitahu namanya dibuang dari senarai pelakon The Original G.angster meskipun sudah menerima skrip dan menjalani sesi latihan.

Kredit : Mstar/FB

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Himpunan Doa Harian

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*