“Alhamdulillah Isteri Kedua Saya Dengar Kata, Tak Pernah Keluar Apa-Apa Kenyataan”

“Alhamdulillah Isteri Kedua Saya Dengar Kata, Tak Pernah Keluar Apa-Apa Kenyataan”

Sebelum ini pengarah Syamsul Yusof memaklumkan akan mengambil tindakan saman terhadap Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuann (Jawi) kerana didakwa mengeluarkan kenyataan fitnah terhadap keluarganya bahawa dia sudah berkahwin lagi.

Memetik Oh Bulan, dalam sidang media petang tadi Syamsul menjelaskan punca dia mahu menyaman JAWI. Menurutnya, dia berkahwin dengan Ira Kazar pada 6 Januari lalu dan dakwaan dia sudah berkahwin sebelum tarikh tersebut tidak benar sama sekali serta disifatkan sebagai fitnah.

LIHAT VIDEO DISINI

“Kenyataan yang dikeluarkan semua tidak benar dan ianya satu fitnah. Isteri saya semua kata saya dah kahwin. Oleh sebab itu saya tetap nak saman.

“Terlalu banyak perkara lain yang dibangkit oleh Sarah dan tidak benar. Takkan saya nak tunjuk bukti walaupun benda itu betul. Selama ini siapa saja yang mengatakan pasal saya. Saya rasa mereka tak perlu tahu kebenaran itu,” katanya.

Sementara itu, Syamsul turut menjelaskan dakwaan bahawa Ira Kazar datang ke set penggambaran juga tidak benar serta mempersoalkan sejauh mana kebenaran isteri keduanya membuat akaun palsu mengganggu keluarganya seperti yang didakwa sebelum ini.

“Saya minta maaf. Alhamdulillah, isteri kedua saya memang dengar kata saya. Dia tak pernah bawa keluar kenyataan apa pun. Kalau ada pun sikit sahaja. Pasal Ira buat akaun palsu. Sejauh mana kebenaran itu?

“Bila kita bicara pasal akaun palsu susah nak buktikan. Ibu saya, ayah saya menganggu. Sekali lagi anda yakin isteri kedua saya yang buat. Bukan saya nak ‘back up’ Ira. Cuma sejauh mana kebenaran,” katanya.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Himpunan Doa Harian

SUMBER OH BULAN HARIAN METO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*