“Semua datang jumpa saya bagitahu Aaron ada masalah..” Syams0l dedah alasan Trpaksa buang Aaron

“Semua datang jumpa saya bagitahu Aaron ada masalah..” Syams0l dedah alasan Trpaksa buang Aaron

Baru-baru ini, pelakon Aaron Aziz mendedahkan namanya ‘dibuang’ oleh produksi filem terbaharu arahan Syamsul Yusof iaitu The Original Gangster.

Bagaimanapun, aktor kelahiran Singapura itu enggan menceritakan hal sebenar mengenai perselisihan faham yang berlaku antara dirinya dengan Syamsul kerana mahu menjaga aib kedua-dua belah pihak.

Aaron Aziz ada slipped disc. Terbaharu, Syamsul atau nama sebenarnya Mohd Syamsul Mohd Yusof, 39, berkata dia mempunyai alasan kukuh untuk tidak melibatkan Aaron Aziz dalam pembikinan filem The Original Gangster arahannya itu.

Syamsul dalam sidang medianya semalam mendedahkan dia berbuat demikian atas dasar kerisauan terhadap tahap kesihatan rakannya yang mengalami slipped disc iaitu merupakan pengalihan nucleus pulposes dari lokasi normal yang duduk di pertengahan disk.

“Saya sebagai sahabat dia, saya takut. Saya ini jenis pengarah selalu ‘push’ pelakon saya di set penggambaran. Pasal sekali lagi, Aaron ada slipped disc,”ujarnya. Takut jadi apa-apa masa babak lawan
Jelasnya lagi, sebagai sahabat dan juga pengarah filem berkenaan, dia sememangnya risau sekiranya berlaku kejadian tidak diingini kepada Aaron Aziz sewaktu menjayakan babak aksi.

“Fighting scene, melompat, saya takut jadi apa-apa. Saya juga dipersalahkan. Jadi, saya risau tentang itu. Itu nombor satu,”jelasnya. Ramai tak yakin Aaron boleh berlakon dalam filem
Alasan kedua pula, Syamsul mengatakan ramai orang yang terlibat dalam filem berkenaan termasuk barisan pelakon seperti Sharnaaz Ahmad dan Beto Kusyairi tidak yakin bahawa Aaron Aziz boleh jayakannya.

“Nombor dua, Sharnaaz Ahmad, Beto Kusyairi, penerbit saya, team, semua cakap mereka tidak yakin Aaron boleh berlakon dalam filem The Original Gangster dengan kondisinya,”katanya lagi.

LIHAT VIDEO DISINI

Katanya sebelum bermulanya penggambaran, semua barisan pelakon perlu menjalani proses ‘strength training’ dan dari situ mereka berpendapat Aaron atau nama sebenarnya Aaron Mustapha Aziz mempunyai masalah ‘slipped disc’.

Sehingga kini, belum ada sebarang kata balas dan penjelasan daripada pihak Aaron Aziz mengenai hal ini.

Untuk makluman, filem The Original Gangster turut dibintangi pelakon hebat lain seperti Datuk Rosyam Nor, Yayan Ruhian, Beto Kusyairy, Sharnaaz Ahmad, Shaheizy Sam dan Soffi Jikan.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Himpunan Doa Harian

Sumber : 0hmymedla

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*