“Saya sanggup gugur kandungan kembar luar nikah tp..” Artis wanita bongkar suami talakn selepas 8hri kejadian ini

“Saya sanggup gugur kandungan kembar luar nikah tp..” Artis wanita bongkar suami talakn selepas 8hri kejadian ini

Tiada angin tiada ribut, pelakon Nor Shakila Mohammad Saiful Islam pada semalam telah membuat sidang media bersama Malaysia Gazette mengenai kemelut rumah tangga yang dihadapi.

Sebelum mendirikan pernikahan pada 22 Mei 2022 dengan suami, rupanya sesuatu telah berlaku. Hamil luar nikah & dipujuk supaya gugurkan
Akui melakukan hubungan badan sebelum bernikah, Shakila yang juga bekas ratu cantik negara iaitu disahkan mengandung (anak kembar) pada Januari 2022.

Akan tetapi, suaminya yang ketika itu masih bersatus teman lelaki memujuk agar kandungan terbabit digugurkan walaupun Shakila menentang keras permintaan berkenaan. Shakila terasa diperdaya… Rela gugurkan janin namun ditalak lepas 6 bulan nikah.

Setelah diyakinkan dengan alasan-alasan tertentu termasuklah jaminan berkahwin, pelakon berkenaan bersetuju mengorbankan janin kembar yang saat itu sudah berusia 2 bulan dalam perut. Malang sekali, suaminya telah memfailkan talak hanya selepas 6 bulan mereka mendirikan perkahwinan.

Alami keguguran lagi… Ditalak lepas 8 hari keguguran. Dalam masa sama, dia sempat keguguran dan doktor mengesahkan Shakila mengalami chemical pregnancy kesan daripada pengguguran janin yang dibuat sebelum ini.

Lebih terkilan, lelaki berkenaan mahu berpisah hanya selepas 8 hari dia keguguran dan keluarga mentua pula tidak ambil peduli akan hal tersebut. Bukanlah hendak mengaibkan sesiapa, namun apa yang berlaku cukup memberikan tekanan sehingga Shakila menghadapi depresi.

“Saga tidak sangka saya akan diceraikan selepas lapan hari mengalami keguguran. Lebih menyedihkan selepas penceraian difailkan, suami dan keluarganya sudah tidak memperdulikan saya dan membiarkan saya menghadapi masalah ini seorang diri.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Himpunan Doa Harian

Sumber : klsahdunla

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*