Angkut laptop pergi ‘toilet’, Khairul Aming dah dapat tiket Coldplay!

Angkut laptop pergi ‘toilet’, Khairul Aming dah dapat tiket Coldplay!

Penangan konsert dari band terkenal dunia, Coldplay yang bakal berlangsung November nanti di Stadium Bukit Jalil, website pengajur untuk tiket konsert yang dijual sejak pagi tadi sesak.

Difahamkan, tiket yang dijual hari ini khusus buat pengguna sebuah bank sudahpun ‘sold out’ dalam waktu beberapa jam sahaja.

Dapat beli tiket konsert
Antara yang ‘berperang’ untuk mendapatkan tiket tersebut adalah usahawan dan juga influencer terkenal, Khairul Aming apabila memaklumkan dirinya berjaya mendapat beberapa tiket untuk konsert terbabit.

Bawa laptop ke tandas
Apa yang menarik perhatian ramai adalah ciapan di Twitter miliknya yang mengatakan telah menunggu untuk mendapatkan tiket konsert terbabit sejak dari pagi sehingga membawa sekali komputer riba ke dalam tandas.

Macam tu azab nak beli sambal!
Perkongsian tersebut telah mendapat pelbagai respon daripada warganet yang menyatakan itulah ‘cara’ mereka mendapatkan Sambal Nyet keluaran usahawan itu kerana perlu bersaing demi membelinya sebelum habis terjual.

Ada juga di antara mereka yang berkongsi kejayaan membeli tiket untuk konsert Coldplay memandangkan ramai yang terlepas peluang untuk mendapatkannya.

Dah biasa beli sambal, jadi dapat la ‘berperang’ beli tiket konsert

Tempat dia letak laptop pun seram

Begitulah kami bila nak beli sambal awak

Sumber: Twitter khairulaming

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Himpunan Doa Harian

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*