Lebih 10 tahun jadi pelanggan, Azhar Sulaiman percaya restoran ‘favourite’ disabotaj

Lebih 10 tahun jadi pelanggan, Azhar Sulaiman percaya restoran ‘favourite’ disabotaj

Pelakon veteran, Azhar Sulaiman tampil bersuara mengenai sebuah restoran yang terkenal di sekitar Sungai Penchala apabila salah seorang pelanggan menjumpai enam cebisan kuku yang telah dipotong dalam makanannya.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh aktor yang berusia 52 tahun itu di laman Instagramnya, dia sebagai pelanggan setia restoran tersebut lebih 10 tahun tidak pernah mempunyai pengalaman seperti yang tular di laman sosial.

LIHAT VIDEO DISINI

Jelasnya, dia berasa hairan dengan enam cebisan kuku yang dijumpai pelanggan yang dilihat seperti perbuatan khianat oleh seseorang yang mahu menjatuhkan reputasi kedai tersebut.

“Wow ada pelanggan jumpa cebisan kuku dalam pinggan kat restoran Sambal Hijau? Ini pertama kali berlaku, sebagai pelanggan Sambal Hijau dah masuk lebih 10 tahun, saya pasti saya dan orang lain tak pernah jumpa kuku atau benda lain tak sepatutnya dalam makan kami.
“Kalau jumpa satu atau secebis kuku saya percaya la tapi kalau jumpa banyak sangat kuku dalam satu tempat, saya rasa seseorang cuba sabotaj awak Sambal hijau.
“Siapa yang kacau awak ni? Dorang tak tahu ke awak dibawah lindungan mafia Penchala?” ujarnya.

Terdahulu, tular di media sosial seorang pelanggan telah menemui enam cebisan kuku yang telah dipotong dalam masakannya di sebuah restoran terkenal sekitar Sungai Penchala dan dia turut memberitahu ibunya sudah mengunyah dua daripada enam kuku tersebut.

Sumber: TikTok @Azhar Sulaiman, Twitter @aliailysha

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Like Page Kami Juga Di Facebook @Himpunan Doa Harian

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*